top of page

Hva vi mener med PrP, og hvorfor det gir så gode resultater (link til sak under)



Visste du at kroppen vår egentlig er en kjempestor sekk full av millioner, ja faktisk billioner av celler? Og at det er disse cellene som snakker sammen, og får kroppen til å reagere som den gjør?


Kroppens egen evne til å reparere seg selv er helt unik. Det er dette vi utnytter når vi her på Phoenix Helse benytter oss av regerenativ behandling. Ved å sprøyte inn konsentrert blod eller stamceller fra pasientens egen kropp, stimulerer vi til reparasjon på kroppens eget vis.


Verre enn det er det ikke.


Vil du lese mer? Her forklarer vi hva vi mener med PrP, og hvorfor det gir så gode resultater (link til sak under)


PrP

PrP betyr blodplateberiket plasma, og er en helt naturlig og mye brukt metode for å aktivere krop- pens egen evne til å lege seg selv.


Det høres komplisert ut, men er det egentlig ikke. Det første vi gjør ved en PrP-behandling, er at vi tapper blod fra armen din. Litt mer enn ved en vanlig prøvetaking, men mindre enn når man gir blod. Denne blodprøven sentrifugerer vi så i en lynrask sentrifuge. Den prosessen gjør at blodet skiller seg, og at vi kan skille ut de ulike delene det består av.




De røde blodcellene, for eksempel. De trenger vi ikke i denne behandlingen. De hvite, derimot - de har superegenskaper som kroppen din trenger for å behandle en skade.


Det samme med blod- platene, så de tar vi også med oss. I tillegg trenger vi litt plasma, som er den vannaktige væsken det er mest av i blodet. Med en liten ampull suger opp vi det vi trenger, blander det i plasma, og vips har vi en superpotent dose av kroppens sterkeste signalstoff.


Ved å sprøyte det konsentrerte blodet inn i det smertefulle/skadede området, vekker vi opp krop- pens egen beredskapstropp. Du visste kanskje ikke at hver enkelt av oss egentlig er en kjem- pestor sekk full av billioner av celler? Disse cellene snakker sammen, og det de sier til hverandre, det er det kroppen vår gjør.




La oss si at du blir knivstukket, for å velge et dramatisk eksempel. Kroppen begynner naturlig nok å blø - og blodet gjør cellene omkring sårstedet oppmerksomme på hva som er i ferd med å skje. «Skade, skade!» roper cellene til hverandre, og får hele kroppen til å jobbe sammen for å forhindre katastrofe, og fikse skaden som best de kan.


Det er akkurat det samme vi gjør med PrP. OK, så blir du ikke knivstukket. Du blir riktignok stukket litt på, men bare i aller beste mening. Og når vi sprøyter blodet ditt tilbake, lurer vi kroppen til å tro at stikkstedet har en nyoppstått skade som må repareres. Dermed begynner cellene å tilkalle hjelp. De roper på hverandre, aktiverer hverandre, og setter igang ganske så magiske prosesser.


Det er så smart at vi ikke kunne funnet på det selv. Det er kroppens egen måte å fikse seg selv på, og vi bare hjelper den med å forstå når det trengs en aldri så liten boost.


Vi bruker ofte PrP-behandling på knær, skuldre, albuer, rygg, ankler og hofte


- Fikk et nytt liv etter PrP-behandling av prolaps i ryggen. Les 38 år gamle Trines historie her.

22 views0 comments
bottom of page